Psihosocialne razmere

0

Dermatoza, povezana z delom.Posamezniki, ki sodelujejo z oljem ali mehanskim oljem, lahko povzročijo kronične alergijske reakcije, tako zdravie da na koži nastanejo zobne obloge.

Kožni zdravie rak

Posamezniki, ki delajo na primer s pridelki, imajo veliko možnosti za vzpostavitev celic kožnega raka zaradi izredne izpostavljenosti sončni svetlobi.

Pogoj je v Braziliji precej običajen, vendar ga je mogoče poklicno upoštevati le, če spada v poklicno dejavnost, ki je bila ustvarjena.

Kožni zdravie rak

Oseba, ki dela v pisarni, ne da bi bila na primer izpostavljena soncu, ima lahko druge osebe s kožnim rakom, pa tudi ne bo imela pomoči INSS.

Sideroza.Ljudje, ki delujejo v rudnikih železa, vdihnejo mikroskopske drobce železa.

Ti koščki privedejo do nastanitve v bronhiolah, kar sproži stalno zasoplost.Katarakta.Kdo dela na območjih z visokimi temperaturami, lahko povzroči izgubo kristalne leče in povzroči slepoto.

Tako kot celice kožnega raka tudi ta bolezen zdravie prizadene pomemben del brazilskega prebivalstva, zlasti starejšega prebivalstva, prav tako pa mora biti neposredno povezana z delom, ki ga je treba razmisliti o poklicu.

Pogoji po zdravie funkcijah

Ljudje, ki se na primer ukvarjajo s hrano, so lahko onesnaženi z organskimi predmeti, ki se uporabljajo.

Težave, kot so tesnoba ali različne druge psihološke težave, so običajno povezane z ekstremnimi urami, stresom na delovnem mestu ali kakšnim prepirom v delovnem prostoru.

Na koncu lahko zaposlenemu ustvarijo dolgotrajno malodušje na delovnem mestu in ustvarijo globoko žalost.

Pogoji po zdravie funkcijah

Obrazložitveni trenutek.Na območju dobrega počutja nenehno obstajajo stresi, vsakdanje življenje je vse bolj zapleteno, zato je nagnjenost upoštevati le obstoječe težave.

Vendar ne smemo pozabiti, da nameravane metode, s katerimi želimo povečati svojo učinkovitost mimo vsakdana, saj so, tako kot določanje zdravstvenega procesa večkratno in zapleteno, tudi vprašanja zapletena.

  • Iz tega razloga bi morali nameravati ukrepati v zvezi s končnimi težavami, da bi povečali naše rezultate – in tudi ne naših izdelkov.
  • Izboljšanje kazalnikov je bistvenega pomena kot več sestankov.Povezava :.

Preden nadaljujemo z zastopanjem, preverite, ali ste izenačili različne vrste težav. Kliknite tukaj in si ga oglejte.Določanje težav.

Prepoznavanje in prepoznavanje težave je izjemnega pomena, da zagotovimo, da bo izvedljiva storitev le, če bo diagnoza pravilna.

Zato moramo vprašanja čim bolj natančno in natančno razložiti, saj jih lahko samo z vašim razumevanjem rešimo.Vsak določen problem je treba razložiti z vidika, kaj, kdo, kdaj in kje se predstavlja; da je vprašanje dejansko zdravie označeno kot tako, mora imeti nekatere specifikacije, kot so dimenzije, geografski obseg, doseženo število prebivalstva in tudi čas, ki se dogaja.

Drug pomemben vidik pri odkrivanju težav je vključenost območja v ta proces. Bolj ko bo vključenost skupnosti, bolj natančna bo diagnoza in posledično tudi posebna strategija za težave.

V primeru javne organizacije, še bolj jasno kot v zasebni organizaciji, račun plačuje družba – to pomeni, da cene tečejo naprej.

  • Zato ni nič bolj primernega kot razumevanje skupnosti, za katero je odgovorna enota za zdravje in dobro počutje.
  • Navsezadnje je ona tista, ki sponzorira organizacijo in je tudi njena tema urejanja, torej njen dejavnik za obstoj.
  • Poleg tega je tista, ki razume podrobnosti težav in bo znatno prispevala k njihovemu prepoznavanju in razlagi.

V lokalnih zdravstvenih enotah je več težav, ki niso odvisne od naše učinkovitosti, saj je vrsta okoliščin in tudi vložki določeni v drugih okoliščinah upravljanja.

Kljub temu je zdravilo dodatno odvisno od tega, kako se srečujemo s težavami.

Izhajamo iz težavnih okoliščin, ki so tema stalnih težav: vrstice za pomoč v vašem sistemu. Prva izbira je vedeti, kako bo vprašanje natančno določeno, s katerega vidika, pa tudi, kdo bo sodeloval pri tej interpretaciji.

Slika 6: Težava pri čakanju na UBS.Nekaj ​​primerov težav in njihove možne storitve najdete v spodnji tabeli.

Tabela 4: Primer pomena in storitve za scenarij težave.Lahko sklepamo, da obstaja veliko obrazov iste težave, pri čemer zdravilo ni stalno odvisno zdravie od naše uspešnosti, saj je povezano tudi z različnimi stopnjami ali drugimi okoliščinami zdravstvenega sistema.

Zobni rak: javnozdravstveni problem

Patricia Aleixo dos Santos Domingos, Maria Livia da Costa Passalacqua, Ana Luísa Botta Martins de Oliveira.Nadaljuj.

  • Namen te raziskave je bilo preučiti javno zdravje zobnih celic v Braziliji s pomočjo pričevanja o literarnih delih, objavljenega v zadnjih nekaj letih.
  • S tem naj bi opisali profil identificiranih bolnikov, pa tudi dovzetnih za rak ustne votline, ter poudarili pomen preventive in zelo zgodnje medicinske diagnoze domnevnih ranic.

Opazili so, da epidemiološko poročilo o ljudeh, na katere najbolj vplivajo rakave celice ustne votline, opredeljujejo fantje, belci, stari med 50 in 70 let, zaposleni, izpostavljeni sončni svetlobi, vztrajni uporabniki tobaka, alkohola ali njihove organizacije; posamezniki z večjim tveganjem imajo lahko še vedno kronično travmo zaradi uporabe protez; območje lezije je večinoma na zadnji strani jezika in zmanjšani ustnici.

Če raka na ustni votlini obravnavamo kot vprašanje javnega zdravja, si je treba bolj prizadevati za boj proti tej bolezni in tudi za preprečevanje populacije.

Mladi odrasli pa so dovzetni za iste vrste zdravstvenih težav, ki vplivajo na bolj mladostne otrokeobičajno govorijo, so zdrava in uravnotežena skupina.

Mladostniki bi morali še naprej prejemati cepiva v skladu s priporočenim časovnim razporedom.

Akne so zelo značilne in jih je treba zdraviti, da bi zmanjšali njihov vpliv na samozavest.

Poškodbe so izjemno značilne med poškodbami in mladimi odraslimi, povezanimi s športom, pa tudi nezgode v avtomobilu so ena najbolj stalnih.

Nesreče v avtomobilih, druge nenamerne poškodbe, umor in samouničenje so štirje glavni razlogi za smrt med najstniki.

Prevladujejo travme ali duševna zaostalost, ki jo povzroči poškodba glave, zlasti pri športnikih (glej tudi Blast, povezan s športnimi aktivnostmi).

Mladostnike, ki trpijo zaradi poškodbe glave, mora oceniti strokovnjak, ki se osredotoči na oceno in zdravljenje te vrste poškodbe.

Po eksploziji je treba najstnikom omogočiti, da se okrevajo, preden se vrnejo k običajnim nalogam, ki vključujejo uporabo elektronskih pripomočkov, šolske naloge in športne aktivnosti.

Ponovno aktiviranje teh nalog mora voditi dobro obveščena odrasla oseba.Težave, ki prevladujejo pri vseh najstnikih, so:nalezljiva mononukleoza (okužba, ki se širi s slino).

  • Spolne bolezni.
  • Hormonske motnje (zlasti bolezni ščitnice).

Motnje, ki so pogoste med najstnicami, vključujejo:Okužbe sečil.Težave z menstruacijo.

Pomanjkanje železa.Nekateri najstniki ne uporabljajo učinkovitih tehnik kontracepcije, pa tudi nekateri najstniki mislijo.

Čeprav niso tipične, se lahko pojavijo tudi rakave celice, kot so levkemija, limfom, celice kostnega raka in možganski tumorji.

Otroke, ki imajo različne znake, ki očitno niso posledica motnje podrobnosti, prav tako na splošno ocenjujejo glede psihosocialnih težav.

Vemo, da lahko več zdravstvenih težav ogrozi produktivnost v pisarni.

Poleg tega seveda za dvig cen s škodnimi zahtevki iz zdravstvenega zavarovanja, zadržki, prometom, odsotnostmi in v večini primerov celo smrtnimi primeri.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu