Končna miselKot smo videli

0

Poleg zgoraj omenjenih ukrepov, ki jih je mogoče izvesti v partnerstvu z zdravstvenim zavarovanjem, je mogoče pripraviti tudi različna druga delovna mesta, kot so: razvoj poslovnih skupin za trening sprehodov, tekov zdravie ali koles in tudi pomoč pri udeležba na cestnih dirkah;

spodbujanje vadbe (s prednostjo, ki zagotavlja dostop do številnih zdravstvenih klubov);promocija projektov za spodbujanje zdrave in uravnotežene prehrane;sodelovanje s trgovinami, okrepčevalnicami in tudi restavracijami z naravnimi predmeti ter hrano ;.zagotavljanje sezonskega sadja;

izvajanje projektov za opustitev kajenja cigaret, odvisnosti od alkohola, telesne neaktivnosti in tudi stresa;spodbujanje vsakodnevnega uživanja vode, zelenjave, sadja in zelenjave;vsaditev družbe zdravie kakovostnega življenja (na primer motivacija za spremembo dvigala ob stopniščih, za izmenjavo rekreacije doma za zunanje dejavnosti,

spreminjanje računalniškega sistema s športnimi dejavnostmi, če naštejemo le nekatere);zagotavljanje prehranske podpore;izvajati dejavnosti, ki zmanjšujejo uporabo soli. in hitro hrano.10 ukrepov, da se uspešnost države spodbuda osebje

PolegPreventivne naloge lahko nekateri ukrepi prispevajo tudi k izboljšanju uspešnosti uslužbencev.

Veliko jih je metod, ki prispevajo k trajni rasti podjetja.Kolikor se zdi nedosledno, nakup življenjskega sloga, navdihujoči in tudi ljudje, ki spremljajo dejavnosti, dejansko poveča dobiček.

Spodaj najdete zdravie približno 10 teh dejavnosti

1. Spodbujanje vodstvaVeč kot nadzorniki je bistvenega pomena, da imajo vodje. Tesni, motivirajoči strokovnjaki, ki so odprti za dialog in jih skrbi tudi napredek njihove ekipe.

2. Izboljšanje notranje komunikacijeIzobraženi zaposleni so veliko bolj odločni in imajo izjemno učinkovitost v primerjavi s tistimi, ki uporabljajo “avtopilot”.

3. Naložbe v krepitev zmogljivosti in tudi usposabljanjePripravljeni delavci so prav tako veliko bolj vključeni v preseganje svojih osebnih ciljev in doseganje izjemnih rezultatov.

4. Sporočanje ciljev in ciljevKakovost in odprtost neposredno dajeta prednost interakciji. Zato se zaposleni počutijo del posla in navdihnjeni, da vedno povečujejo svojo učinkovitost.

5. Uporaba dejavnosti spremljanja posameznikovDelovanje v podjetju, ki ima strategijo zaposlitve in dohodka, načrt zaposlitve, preizkus uspešnosti, študijo poslovnega okolja, pa tudi zaposlovanje v notranjosti, nudi nasvet zaposlenim.Kljub temu takšne kampanje kažejo, kje je vsak delavec, in tudi, kaj potrebujejo za razvoj, da pridejo in rastejo, kjer si želijo.

6. Finančne naložbe v kakovost življenja in zdravstvene dejavnostiŠtudija okolja že sama lahko prepozna sanje delavcev v zvezi s temi predmeti. Razumevanje kampanj, izvajanje vaj in drugi srednjeročni in tudi dolgoročni ukrepi prispevajo k izboljšanju zdravja in tudi strokovne uspešnosti.

7. Zagotavljanje privlačnih dohodkov in ugodnostiPlačilo mora biti združljivo s trgom glede na sektor, dimenzijo in značilnosti podjetja. In tudi paket ugodnosti – kot so zdravstveno zavarovanje, zavarovanje zobnega zavarovanja, kuponi za posodo, kuponi za hrano in tudi druge možne možnosti.

8. Uporabite ekonomsko in nefinančno potrdilo.Prav tako preučite možnost, da zadovoljite strokovnjake, ki dosežejo cilje in jih presežejo z ekonomskimi spodbudami (spodbude, delitev dobička) in tudi z nefinančnimi motivacijami (odmori, račun plošč itd.).

9. Razprava o odličnem delovnem okoljuUporabite tudi prostor za kratke odmore in sprostitev. Odlična shramba za obroke in tudi prigrizke, z urejeno in tudi prijetno sobo, pa tudi funkcionalno in tudi udobno pohištvo.

10. Stranka uspehovNa koncu ponudite javno pohvalo in ponudite tudi torte, ponudbe, kosila ali vesele ure, da se spomnite najsodobnejših dosežkov uslužbencev, kot so premagovanje težav ali doseganje izjemnih rezultatov.

 obstaja veliko pristopov za ohranjanje dobrega počutja zaposlenih in posledično izboljšanje rezultatov podjetja.

Posledično je vredno izboljšati kadrovske vire, menedžerje in tudi strokovnjake, ki bodo sodelovali pri izvajanju dejavnosti, ki povečujejo motivacijo.Izvedite tudi ukrepe, ki sodelujejo, da bi izboljšali splošno zdravie uspešnost zaposlenih ter z znaki merili učinkovitost zaposlenih.

Gre torej za sklop ukrepov, ki se povezujejo za vzdrževanje dobrega počutja in povečanje produktivnosti na delovnem mestu – tako za delodajalce kot za zaposlene.In tudi vaše podjetje?

Ali Topa ponuja največjo prednost telesne dejavnosti na svetu za izboljšanje zdravja in dobrega počutja zaposlenih ter povečanje njihove učinkovitosti na delovnem mestu? Torej, izkoristite priložnost in zaprosite za pilotski test, ki ga trenutno imate, pojdite sem!

Debelost je postala zdravie problem javnega zdravja

To je vprašanje, ki ga zajema večina sveta in tudi Brazilija. Prekomerna telesna teža povzroča številne zdravstvene zaplete, od katerih jih je nekaj precej pomembnih. Nekaj ​​odvečnih kilogramov lahko povzroči pozornost in vzbudi previdnost, a ne samo to.

Ne glede na starost: debelost je treba opazovati in obravnavati. Nekatere študije razkrivajo, da je več kot polovica prebivalstva debelih, kar je 5. dejansko trenutno doseglo stopnjo težav s težo.

Debelost je postala zdravie problem javnega zdravja

Svetovno podjetje za zdravje in dobro počutje (THAT) razlaga prekomerno težo kot eno najpomembnejših težav z javnim wellnessom na planetu.

Po ocenah bo do leta 2025 približno 2,3 milijarde odraslih prekomerno telesno težo; kot tudi več kot 700 milijonov debelih. Če se nič ne naredi, bi lahko tako debeli kot tudi prekomerno težki mladi na planetu dosegli 75 milijonov.

Najbolj posodobljeni podatki so bili uradno pridobljeni z ministrstva za zdravje prek raziskave Nadzor tveganja in tudi zaščitni dejavniki za trajne bolezni s telefonsko študijo (Vigitel).

  • Debelost se zazna, ko vrednost ITM (indeks telesne mase) preseže ali doseže 25 kg / m2, medtem ko je debelost diagnosticirana z ITM, ki je enak ali večji od 30 kg / m2.
  • Ta merila uporablja Vigitel za oceno teže in podrobnosti o višini, ki jih sogovorniki dajejo med telefonskimi klici.

V Združenih državah Amerike število debelih doseže 32% in se ne neha povečevati. Brazilija gre po isti poti. Leta 2006 je bilo 11% odraslih brazilskih prebivalcev s prekomerno telesno težo.

Danes je ta delež 20%, kar je 64% več. Podatki tudi razkrivajo, da je bil razvoj težav s telesno težo večji pri odraslih, starih od 25 do 34 let, in od 35 do 44 let, in sicer 84,2% oziroma 81,1%.

Čeprav je prekomerna teža pri moških veliko pogostejša, so ženske leta 2018 pokazale nekoliko večjo debelost, 20,7%, moški pa 18,7%.

Vigitel je prav tako zaznamoval znatno povečanje odvečne teže

Večina Brazilcev, 55,7%, jih ima prekomerno telesno težo in je pomislila na prvo fazo težav s težo. V primerjavi z 42,6-odstotnim odstotkom v letu 2006 se je povečal za 30,8%. Povečanje frekvence je bilo med starostnimi skupinami od 18 do 24 let večje s 55,7%. Moški razkrijejo 21,7-odstotno rast, ženske pa 40-odstotno, ko je spol preverjen.Oglejte si tudi:

Težave z otroško težo: način življenja staršev je lahko rešitev za sprememboV sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je bilo v Braziliji prekomerno telesno težo le 18% moških in 28% žensk.

Vigitel je prav tako zaznamoval znatno povečanje odvečne teže

Jasno je, da se je ovira države spremenila. Danes je debelost, ki ustrahuje dobro počutje Brazilcev, če je bila pred 40 leti skrb zaradi slabe prehrane. Ena izmed razlag raziskovalcev opisuje resničnost eksodusa v državi.

Država je imela na poljih precej več ljudi, ki so kurili kalorije, kot danes, ki ima v mestih še več ljudi z nalogami, ki zdravie zahtevajo malo napora. Poleg tega izgine prostor za otroško igro na cesti, saj so mesta zelo narasla, kar omogoča elektronska opravila z malo fizičnega povpraševanja.

Debelost: preverjanje zgodovineČlovek prvič v ozadju človeštva lahko deluje sedeče. Prej to ni bilo izvedljivo. V jamskih časih, na primer, če je fant vstal in je tudi ves dan ostal na skali, ni jedel, saj je bil za pridobitev hrane potreben fizični napor.

  • Sodobni človek ves čas dela počiva in konec meseca ima dohodek za pridobivanje hrane. Vadba je redko potrebna, in to le zaradi človekove pripravljenosti in dobre volje.
  • Poleg tega je preprostost dostopa do ultra predelane hrane dejansko prinesla izjemno udobje.

Uporaba živil z nizko hranilno vrednostjo in visokim kaloričnim indeksom je ustvarila preveliko povečanje telesne mase, da bi ga razstrelili, tudi zaradi udobja, ki ga inovacije omogočajo sodobnemu življenju, ki omogoča razseljevanje, domačo zabavo, uživanje hrane in tudi partnerstva brez potrebe po fizičnem gibanju.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu