In še vedno ohranja spretnost

0

Poleg tega lahko nekatere bolezni močno oslabijo navdih, učinkovitost in osredotočenost zaposlenih – njihovo duševno in tudi fizično počutje kot celoto.

V tem smislu krepitev in tudi ohranjanje zdravja zaposlenih podjetju ne prinaša le finančnih koristi, ampak tudi pomaga krepiti poslovno okolje, visoko kakovost pošiljk in tudi učinkovitost zaposlenih.

Pravzaprav obstaja več načinov za rešitev problema med zdravstvenimi težavami in tudi pomanjkanjem učinkovitosti v pisarni.

Torej, nadaljujte z branjem tega zapisa zdravie in natančno odkrijte, kateri so glavni!Kaj je navdih pri delu?Približno v pogovoru lahko motivacijo v pisarni opredelimo kot zadovoljstvo, srečo in tudi izpolnitev, ki jo ponuja strokovna učinkovitost.

  • Bodisi za izvedene dejavnosti in dosežene rezultate bodisi za podnebje podjetja, za priporočila – ali za vsakega od tega med seboj.
  • Delavec resnično občuti manj navdušenja nad opravljanjem svojih nalog, kadar navdiha nima pri delu.

Za povrh pa veliko filozofov pojasni svojo idejo tako, da jo poveže s kolekcijo elektrokemičnih pritiskov.

Po Craigu Pinderju (1998):

Navdih pri delu je skupek energijskih pritiskov, ki izvirajo tako na prostem kot tudi posameznikov, ki oblikujejo delovno vedenje, določajo njegovo vzdržljivost, navodila, obdobje in intenzivnost.

Poenostavljeno povedano, prav moč, ki jo je ustvaril sam strokovnjak, je prispevala k temu, da se preselijo sodelavci, nadzornik in drugi ljudje, ki sestavljajo podjetje.

In obstaja več vidikov, ki spodbujajo proizvodnjo te energije ali ne

Obstajajo nefinančne in tudi finančne prednosti, možnost zdravie za razvoj in tudi razvoj, odlično področje za delovanje, priložnost za stabilizacijo individualnega in tudi poklicnega življenja, če naštejemo le nekatere.

In obstaja več vidikov, ki spodbujajo proizvodnjo te energije ali ne

Poleg tega je za podjetje ključnega pomena, da ima med svojimi pristopi motivacijo svojih zaposlenih, saj spodbudni posamezniki ustvarjajo še več kot bolje.

Zato imajo visoko zmogljivost, premagajo in presegajo cilje ter dosegajo neverjetne rezultate.Vendar podjetje še zdaleč ni dovolj, da podrobno predstavi motivacijska predavanja.

Treba je opravljati nenehne dejavnosti, prav tako pa mora biti vzdušje in poklic zadovoljivo. Kljub temu mora biti nadzornik večji od menedžerja: bodite motivacijski vodja.

Povezava med zdravie zdravjem in produktivnostjo v pisarni

Omenili smo že, da so odločni ljudje bolj produktivni.

Energija, ki jo pridobivajo in naraščajo v poslovnem okolju, dodaja, da se njihove dejavnosti izvajajo izjemno kakovostno in tudi po predvidevanjih – torej z optimalno učinkovitostjo.In prav tako nima nič skupnega s tem, da si deloholik.

Prej nasprotno; učinkovita in odločna oseba ima na splošno ravnovesje v vseh pogledih: posameznik, poklic, zdravstvo, družina in prijatelji.

Po drugi strani pa poklicni odvisnik zdravie od dela ne počiva dobro, ne uživa pravilno ali vadi. Navsezadnje nima časa, da bi si kupil zdravje in se posvetil prijateljem in družini.

Poleg tega neravnovesje med delom in osebnim življenjem prinaša delavcu neposredne reflekse, zlasti glede njegovega zdravja, tako dobesedno kot tudi psihološko.

Povezava med zdravie zdravjem in produktivnostjo v pisarni

Tako se pojavijo jasni znaki stresa in tesnobe ter utrujenosti – znaki, ki na koncu odražajo njegovo uspešnost v svetu podjetja, njegovo zdravje in celotno življenje.Ker so bolni odsotnosti vse večji, pa tudi odsotnosti postajajo vse pogostejše.

Resnica je: neustrezno zdravje in dobro počutje zmanjšuje učinkovitost na delovnem mestu. Kar se zgodi pri deloholiki, to pa se ponovi tudi pri ravnodušnih posameznikih.

Začne jim primanjkovati še več (v tem prispevku v blogu razpravljamo o tehnikah za zmanjšanje odsotnosti in zadrževanja delavcev) ali pa se nanašajo na podjetje brez kakršnih koli minimalnih pogojev, da bi kaj ustvarili (prezentizem).

Oba primera odražata tudi odsotnost kakovosti življenja zaposlenega, poleg tega pa seveda tudi njegovo slabo učinkovitost.

Zato je treba biti motiviran in tudi učinkovit človek zdrav. To dejansko obravnava zdravje kot celovitejši koncept kot zgolj “pomanjkanje kondicije”, pač pa dobro počutje s samim seboj.

Zato so redni pregledi, počitek predlaganih ur, vadba, uravnavanje telesne teže in tudi vztrajanje pri zdravi in ​​uravnoteženi prehrani nekaj dejavnikov, ki prispevajo k zdravemu in uravnoteženemu in posledično bolj produktivnemu življenju.5 znakov za sledenje storilnosti zaposlenih.

  • Posledično je mogoče opazovati nekatere kazalnike, da bi prepoznali, kako preveriti produktivnost pri delu svojih delavcev
  • To so orodja, ki merijo napor, porabljen za ustvarjanje rešitev, pa tudi izdelkov, pa tudi ravni uspešnosti in uspešnosti obstoječih poslovnih procesov.

Po možnosti bi moralo vsako podjetje ustvariti lastne znake produktivnosti v pisarni, saj so številna podjetja v neposredni povezavi z vrsto organizacije.

Logistično podjetje mora na primer določiti učinkovitost vsake distribucije, količino vseh distribucij, izpust itd.Vendar obstajajo zdravie nekateri znaki, ki so nadvse osnovni in se nanašajo na podjetja enega najrazličnejših segmentov, krajev in tudi dimenzij.

Nato si oglejmo 5 od teh znakov :.funkcionalna kakovost: ocenite vse poslovne postopke. Primerni so za iskanje napak (pa tudi za njihovo preprečevanje) in možnosti za izboljšanje ;.inovacija: izmerite sposobnost podjetja za ustvarjanje popolnoma novih storitev ali izdelkov.

Pa tudi povsem novi procesi, ki lahko hkrati povečajo uspešnost organizacije ;.kakovost: preverite, ali končni rezultat izdelkov ali storitev ustreza zahtevam podjetja.

Poleg izpolnitve svojih strank, pa tudi njihovega razumevanja, kaj ponuja podjetje ;.vsestranskost: izmerite vsestranskost podjetja glede na konkurenco, trg (recesije, naraščanje ali nižanje priljubljenosti itd.) ter tehnološke spremembe;ljudje: določite zasebno uspešnost in omogočite strokovnjaku, da razvije ali ohrani delavce veliko bolj učinkovite in usposobljene.Težave pri koncentraciji in izvrševanju nalog.

Vsi produktivni strokovnjaki imajo eno posebno stvar: 100% se osredotočijo na nalogo, ki jo opravljajo

Imajo telo in duha koncentrirane in delujejo tudi z optimalnimi sposobnostmi. Vendar ostajamo v svetu z naraščajočim številom dražljajev.

Danes je veliko informacij, ogromno elektronskih sporočil, veliko obvestil z omrežij družbenih omrežij, veliko sporočil, veliko slik – veliko vsega.

Posledično je vse več ljudi, ki imajo motnje s pomanjkanjem pozornosti in izločijo žrtve “tatov uspešnosti na delovnem mestu”.

Težave s koncentracijo so lahko poleg težkega vsakdana tudi znak bolezni, kot so anemija, tesnoba in klinična depresija.

In morda je še vedno povezano z uživanjem mamil ali s kakšno poškodbo ali težavo, s katero se soočajo.

Kot rezultat tega je eden od groznih zaveznikov, da dosežete optimalno osredotočenost na vsako malenkost, ki jo počnete, začeti svoj vsakdanji režim z dobrim jutranjim obrokom, biti tiho – bodisi z refleksijo ali vadbo joge, na primer – kot tudi nekaj gibalnih aktivnosti.

Poleg tegaobstajajo tudi drugi predlogi, ki vam pomagajo, da se premagate s težavo. osredotočanje in izvrševanje nalog.

Zdaj pa si zdravie oglejte glavne:Sprostite se

Obnašanje malo počitka ali kurjenja polnočnega olja in pogosto prebivanja na delovnem mestu lahko ogrozi osredotočenost.

Tako se bosta telo in duha izčrpala, prav tako pa bo delavec hitro videl posledice tega na svoje počutje in tudi na produktivnost na delovnem mestu.

Vzemite time-outVsako uro, ki je delovala ali vsaki 2 uri, je zelo pomembno, da posamezniki iztegnejo noge, pijejo vodo in si privoščijo svež zrak. To se lahko zdi protislovno, vendar ni: bolj ko imajo zaposleni običajne odmore, večja učinkovitost v pisarniNačrtujte dan v pisarni.

Navedite opravila, dajte prednost enemu od najbolj neposrednih in jih poskušajte ločiti v majhna opravila.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu